Over Kunststofkozijnen-gids.nl

Het platform Kunststofkozijnen-gids.nl is in het leven geroepen om websitebezoekers te helpen bij het vinden van een goede leverancier van kunststof kozijnen en om de zoektocht naar een vakman eenvoudiger te maken.

Op Kunststofkozijnen-gids.nl bieden we een duidelijk overzicht van alle kunststof kozijnen leveranciers in Nederland, opgedeeld per provincie en per plaats. Zo ontdek je snel welke specialisten er actief zijn bij jou in je regio. Bovendien heeft elke leverancier een bedrijfspagina met informatie, contactgegevens en bovendien kun je recensies lezen over deze leveranciers en zelf een recensie achterlaten.

Naast een overzicht van bedrijven, vind je op ons platform ook een handige gids met informatie over kunststof kozijnen en de bijbehorende kosten. We streven ernaar om jou als bezoeker te voorzien van waardevolle informatie. Daarnaast vergroten wij de online vindbaarheid van lokale kunststof kozijnen leveranciers.

2400+ leveranciers


Meer dan 2400 bedrijven verzameld op Kunststofkozijnen-gids.nl

100+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale leveranciers

11.371 offertes


Ruim 11.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesOnze dienstverlening: zo werkt de offerteservice

Ben je op zoek naar een kunststof kozijnen leverancier? Via onze offerteservice vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan. Zo kom je gemakkelijk en snel in contact met een leverancier bij jou in de regio. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!


  • Stap 1: Vul het offerteformulier in. Probeer in je aanvraag zo specifiek en compleet mogelijk te antwoorden. Dit maakt het voor ons serviceteam gemakkelijker om je te koppelen aan de juiste kunststof kozijnen leverancier.
  • Stap 2: Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk gratis offertes (maximaal 5) van kunststof kozijnen leveranciers bij jou in de regio. Wist je dat je zo tot wel 40% op de kosten kunt besparen?
  • Stap 3: Kies de beste leverancier op basis van prijs, voorwaarden en garantie. Zit er niks voor je tussen? Geen zorgen, je aanvraag is geheel vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast.
  • Stap 4: Maak een afspraak met de kunststof kozijnen leverancier naar jouw keuze voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Gratis offertes vergelijken!


Wie zijn wij?

Kunststofkozijnen-gids.nl is in 2018 opgericht als schakel tussen klanten en bedrijven. Door het verzamelen van alle kunststof kozijnen leveranciers op ons platform, is het eenvoudiger voor de websitebezoeker om een goede leverancier te vinden. Tegelijkertijd vergroten we de online vindbaarheid van lokale kunststof kozijnen leveranciers. Daarnaast voorzien wij onze websitebezoeker van relevante informatie over kunststof kozijnen.

Ons team bestaat uit de redactie en het serviceteam. De redactie bestaat uit vier tekstschrijvers die zich bezig houden met het up-to-date houden van de informatie op de website. Ons serviceteam staat voor je klaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast koppelen ze klanten en bedrijven aan elkaar.


Onze missie

Kennis en informatie delen


De websitebezoeker voorzien van waardevolle en up-to-date informatie over kunststof kozijnen.

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar een leverancier eenvoudig laten verlopen, door het koppelen van klanten en bedrijven.

Online vindbaarheid vergroten


Het vergroten van de online vindbaarheid van lokale kunststof kozijnen leveranciers.

De informatie op Kunststofkozijnen-gids.nl

Onze redactie heeft jarenlange ervaring in de kozijnenbranche. Dankzij deze ervaring en de nauwe samenwerking met de leveranciers weet onze redactie als geen ander welke informatie waardevol is voor de websitebezoeker. De informatie in de artikelen wordt up-to-date gehouden door het doen van eigen onderzoek en contact met leveranciers.

De bedrijven op het platform worden door ons serviceteam handmatig geselecteerd en toegevoegd aan de website. Daarom zijn ook niet alle kunststof kozijnen leveranciers aangesloten bij ons platform.


Nog vragen? Neem contact met ons op!

  • Ben je op zoek naar een kunststof kozijnen leverancier? Vul dan het offerteformulier in.
  • Ben je klant en heb je nog vragen? Op de veel gestelde vragen pagina voor particulieren vind je vast het antwoord.
  • Ben je een kunststof kozijnen leverancier, en wil je een gratis vermelding in onze gids? Of wil je je dat wij het werven van nieuwe klanten uit handen nemen? Op de pagina bedrijf aanmelden vind je meer informatie. Het is ook mogelijk om via dat formulier je gegevens te laten verwijderen of wijzigen.
  • Heb je als leverancier nog vragen? Kijk dan of je vraag wordt beantwoord op de veel gestelde vragen pagina voor bedrijven!
  • Staat je vraag er niet tussen of heb je hulp nodig met je aanvraag? Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.
  • Liever telefonisch contact? Je kunt ons bellen: 085 005 0241

Een overzicht van leveranciers per plaats: